A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Російський терор має програти в усьому: і на полі бою, і в тому, щоб в Україні не залишилося жодної руїни

Дата: 31.01.2023 08:45
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Сьогодні цілий день в робочій поїздці - спочатку в Миколаїв, потім в Одесу.

Зустріч та переговори з данською делегацією, серед яких прем'єр-міністр Фредеріксен та представниками коаліції парт

Ми дуже детально поговорили про потреби оборони України. Про те, що може допомогти нам звільнити нашу територію - наш південь, наш схід. І про наші потреби в контексті відбудови України.

Російський терор має програти скрізь і у всьому – і на полі бою, і за відсутності руїн в нашій країні – щоб ми могли все відбудувати і таким чином довести, що свобода сильніша.

Данія підтримала нашу Чорноморську експортну ініціативу та долучилася до програми Grain from Ukraine.

Той факт, що ми досягли значного прогресу у сфері продовольчої безпеки, доводить, що ми можемо досягти прогресу і в інших точках нашої Формули миру

Я вдячний всім підприємцям і роботодавцям Миколаєві, Одесі, інших міст і громад, які не дивлячись ні на що зберігають роботу і платять зарплати Це ваш конкретний і вагомий внесок у здатність нашої країни захищатися.

Наше завдання витримати - спільне завдання. Це завдання Сил оборони та безпеки, всієї нашої держави, бізнесу та всіх, хто працює на перемогу України.

Дякую всім, хто бореться за Україну! Дякую всім, хто допомагає! Дякую всім, хто боронить Одесу, хто боронить Миколаїв, весь наш південь і всю Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора