Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Дата: 11.02.2023 13:43
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Для відновлення світла на Херсонщині працює 36 бригад – це 152 робітники та 59 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Берислав, Раківку, село Тараса Шевченка, Олександрівку, Кам’яне, Архангельське, Князівку, Біляївку, Нову Кам’янку, Миролюбівку, Любимівку, Правдине, Зелений Гай, Барвінок, Чорнобаївку та Херсон.

За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 50 робітників з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 11 адресами. Загалом закрито OSB-листами 138 вікон, з яких 19 – в пошкодженому освітньому закладі.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 2,5 гектари територій, вилучили 1 вибухонебезпечний предмет, знищили – 201. Піротехніки ДСНС обстежили 5,7 гектара територій, вилучили та знешкодили 81 вибухонебезпечний предмет.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 68 осіб, з них 8 – це діти.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом близько 3 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали свіжі овочі, продуктові набори, готові обіди, будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель та іншу необхідну продукцію.

На Херсонщині продовжують працювати представники міжнародної організації “Лікарі без кордонів”. Минулої доби бригади медиків відвідали Нову Кубань, Чкалове, Кучерське та Федорівку. Загалом медпрацівники оглянули 172 особи.

Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня отримала сучасний реанімобіль. Його передали медикам представники ГО «Direct Relief» та Громадський Хаб. Автівку придбали за сприяння Чернівецької облради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора