A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Триває набір добровольців до воєнізованого підрозділу Національної поліції України «Лють».

Дата: 15.02.2023 14:05
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Приєднатися до об’єднаної штурмової бригади під назвою «Лють» закликають у Головному Управлінні Національної поліції Херсонської області.

Що це за бригада❓

Бригада «Лють» - це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. Воїни забезпечені бронетехнікою (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійським, зенітним, протитанковим та снайперським озброєнням.

Які основні завдання бригади❓

Відсіч та стримування збройної агресії рф проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Які випробування треба пройти, щоб вступити у бригаду❓

Добровольцям, щоб бути зарахованими до складу підрозділу, треба:

- пройти тестування та співбесіду;

- здати нормативи з фізичної підготовки, після їх має оглянути військово-лікарська комісія.

Куди можна надіслати заявку❓

За наступними адресами: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20 та вул.Одеське шосе 18а, там розташовані Центри надання адміністративних послуг і знаходяться поліцейські, які нададуть вичерпну інформацію щодо набору та подальшого проходження служби. Діє номер телефону рекрутингового центру 096-953-76-97. Також заявку можна подати онлайн, перейшовши за посиланням https://storm.mvs.gov.ua/

Вступайте до лав Героїв із МВС, які разом із ЗСУ принесуть свободу на лівобережжя Херсонщини, у Крим та на Донеччину й Луганщину!

Настав час повертати своє!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора