A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Дата: 22.02.2023 14:09
Кількість переглядів: 85

     Для відновлення світла на Херсонщині працює 34 бригади – це 149 робітників та 56 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять населені пункти Костирку, Архангельське, Білоусове, Білу Криницю, Миролюбівку, Борозенське, Херсон та Правдине.

     Енергетики подали напругу до села Костирка Високопільської тергромади. До мережі підʼєднали усіх наявних абонентів.

     За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працювали 35 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 6 адресами. Загалом закрито OSB-листами 91 вікно, з них 14 – у ліцеї, 38 – у будинку профспілок, 11 – у церкві та 22 – у професійному училищі.

     Вибухотехніки Нацполіції обстежили 3 гектари територій, вилучили 56 вибухонебезпечних предметів, знищили – 9. Піротехніки ДСНС обстежили 37,5 гектара територій, вилучили та знешкодили 100 вибухонебезпечних предметів.

     З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 62 особи, з них 7 – це діти.

     Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 2141 продуктовий набір, 500 овочевих наборів, 300 пляшок питної води, 3600 банок консерви, 1800 буханок хліба, 60 ковдр, 7 ремонтних наборів, 48 OSB-листів.

     Для медзакладів Херсонщини передали два медичних позашляховики Toyota «Land Cruiser (швидка допомога)». Це допомога від Львівська обласної військової адміністрація за сприяння МОЗ.

     У Новоолександрівську громаду доправили потужний генератор. Його встановлять, щоб відновити централізоване водопостачання у селі Михайлівка. Це допомога від американської організації Project HOPE - The People-to-People Health Foundation, Inc.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора