A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Дата: 11.03.2023 14:36
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 45 бригада – це 231 робітник та 78 одиниці техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Білоусове, Трудолюбівку, Нововознесенське, Біляївку, Калинівське, Новопетрівку, Берислав, Куйбишеве, Херсон, Правдине, Кірове, Нову Зорю, Станіслав, Чорнобаївку, Дар'ївку та Посад-Покровське.

За дорученням начальника Херсонської ОВА, над відновленням будівель, що понівечені через російські удари, у Херсоні працювали 20 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 18 адресами. Загалом закрито OSB-листами 85 вікон у житлових будинках.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили 4,4 гектара територій, вилучили та знищили 3 вибухонебезпечні предмети. Піротехніки ДСНС обстежили 13,8 гектара територій, вилучили та знешкодили 317 вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 76 осіб, з них 9 – діти та 2 – маломобільні люди.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1010 продуктових наборів, 1880 буханок хліба, 3760 банок консерви, 1849 овочевих наборів. Також людям передали 9 ремонтних наборів, 9 OSB-листів, 97 гігієнічних наборів, 600 електрообігрівачів, 93 пачки підгузок та 3 велосипеди.

Національна агенція гуманітарної допомоги ZDOROVI надала обладнання херсонській лікарні ім. Є. Карабелеша. Медики отримали апарат штучної вентиляції легень та електрокардіограф «Mortara».

У Херсонську міську клінічну лікарню ім. Лучанського передали «швидку допомогу» від Української греко-католицької церкви. Це одна з 12 автівок, котрі закупили в Австрії на кошти, зібрані парафіянами та українськими громадами за кордоном. Крім автомобіля, у медзаклад привезли ліки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора