A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Уряд запустив єдиний онлайн-майданчик для допомоги врятованим українцям, постраждалим внаслідок війни

Дата: 16.03.2023 15:51
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Уряд запустив єдиний онлайн-майданчик для допомоги врятованим українцям, постраждалим внаслідок війни 👉 www.help-platform.in.ua

✅ 15 березня Офіс Віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарат Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики за участі заступниці Міністра соціальної політики України Уляни Токарєвої презентували новий онлайн-майданчик — Платформу допомоги врятованим.

Це перша в Україні онлайн-платформа, де зібрана повна інформація про всі ключові сервіси допомоги постраждалим внаслідок війни. Завдяки платформі громадяни зможуть простіше і швидше зв'язатися з потрібним сервісом. Платформа розрахована не лише на постраждалих, а також і на фахівців, які надають їм допомогу. На сайті вже розміщенні рекомендації та посібники по роботі з потерпілими згідно з найкращими міжнародними стандартами.

💬 «Платформа дозволить охопити соціальною підтримкою значно ширше коло людей, які постраждали внаслідок війни. Вона допоможе соціальним працівникам виявляти людей, які потребують допомоги через наслідки війни, надавати їм необхідну підтримку і правильно спрямовувати далі, щоби повною мірою забезпечити права та інтереси людей», — підкреслила Уляна Токарєва, заступниця Міністерки соціальної політики України.

🎥 Детальніше дивіться у відео.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора