A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину.

Дата: 23.03.2023 15:14
Кількість переглядів: 92

 Фото без опису

  Для відновлення світла на Херсонщині працювали 40 бригад – це 191 робітник та 73 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Мала Сейдеминуху, Томарине, Шляхове, Борозенське, Зарічне, Нововоронцовку, Петропавлівку, Новопетрівку, Краснолюбецьк, Калинівське, Кучерське, Херсон, Правдине, Кірове, Солдатське, Білозерку, Велетенське, Крутий Яр та Посад-Покровське.

    Енергетики частково відновили світло у селі Зарічне Високопільської громади. Учора напругу подали для перших 63 абонентів. Роботи з підключення домівок до мережі тривають.

     Над відновленням будівель, що пошкоджені через російські удари, у Херсоні працювали 4 робітники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Першочергові ремонтні роботи проведено в 3 житлових будинках, де закрито OSB-листами 4 вікна.

      Вибухотехніки Нацполіції обстежили 2,1 гектари територій, вилучили 1 вибухонебезпечний предмет. Піротехніки ДСНС обстежили 10,8 гектари територій, вилучили та знешкодили 37 вибухонебезпечних предметів. Підрозділи ЗСУ, ТРО та ДССТ обстежили 4,4 кілометри доріг, 6,9 кілометри ліній електропередач, 173,5 гектари територій, на яких виявили та знищили 84 вибухонебезпечні предмети.

      З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 41 особу, з них 5 – це діти.

      Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 3243 продуктові набори, 3402 буханки хліба, 3492 банки консерви, 450 порцій готових обідів, 3636 літрів питної води, 2346 кілограмів продуктів та 1730 кілограмів овочів. Також людям передали 11 ремонтних комплектів, 20 метрів плівки, 6 рулонів руберойду, 138 OSB-листів, 231 гігієнічний набір та 16 кубометрів дров.

      У Посад-Покровському з початку року працювала бригада ремонтників з Луцька та Рівного. За підтримки Благодійного фонду «За мирне небо» тарпауліном було накрито 520 понівечених через обстріли будинків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора