Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Звернення Володимира Зеленського.

Дата: 28.03.2023 09:05
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Щойно провів нараду співробітників – вперше на виїзді, у Дніпрі.

Саме тут - у стратегічному місті центру нашої країни, після відвідування Марганець та Нікополь, Запоріжжя, прифронтові позиції наших воїнів у Запорізькій області.

Командувачі оперативних районів повідомили про реальну ситуацію – генерал Сирський, генерал Тарнавський – вони були особисто – ті, хто очолює оборону на Донеччині, в найгарячіших районах. Також з'явилися онлайн-звіти командувачів оперативно-стратегічних груп військ, які прикривають південь та північ.

Надійшов звіт Головнокомандувача, начальника Головного управління розвідки.

Хочу подякувати воїнам нашої розвідки за потужну роботу сьогодні в Бахмуті, підрозділ "Кракен", як завжди на вищому рівні. Молодці, хлопці!

На нараді штабу обговорили загальну ситуацію на прифронтових районах, зміцнення та захист наших кордонів по всій довжині фронту – від Херсонщини до Харківщини.

Кожен командувач розуміє, що ворог повинен нести відповідальність за кожну атаку на наші міста і села, на наших людей. За Слов'янськ, за Костянтинівку і Дружківку, за Авдіївку і Торецьк, за весь біль українців - і не тільки під час повномаштабної війни, але й з 2014 року.

Дніпро вже більше 9 років - наша фортеця, весь цей час підтримуючи фронт і воїнів. Саме тут, у Дніпрі, з 2014 року, врятували тисячі наших бійців після поранення. Дніпро зосередив роботу волонтерів – з перших тижнів агресії 2014 року.

Дякую, Дніпро, дякую всім тут у місті, хто допомагає Україні вистояти, стояти сильними і бити окупанта.

Разом ми переможемо.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора