A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину.

Дата: 09.04.2023 16:31
Кількість переглядів: 92

 

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 42 бригади – це 192 робітники та 71 одиниця техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Берислав, Брускинське, Бобровий Кут, Хрещенівку, Новопетрівку, Калинівське, Петрівку, Потьомкине, Давидів Брід, Херсон, Посад-Покровське, Олександрівку та Білозерку.

  Енергетики відновили електропостачання ще у двох населених пунктах Херсонщини. До мережі підʼєднали 34 абоненти у селі Красносільське Борозенської громади. Також частково заживили Олександрівку Станіславської громади – зі світлом 53 споживачі.

  Над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 37 робітників з Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами. Загалом OSB-листами закрито 42 вікна, з них 10 – у науковій установі, 28 – у медзакладі та 4 – у житлових будинках. Крім цього, провели роботи щодо інженерно-технічного укріплення та захисту трьох памʼятників, а також відремонтували покрівлю у будівлі одного з обʼєктів критичної інфраструктури.

   Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 22 836 гектар територій, з них 19475 гектар – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 52498 вибухонебезпечних предметів.

   З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 46 осіб, з них 2 дитини.

   Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 4832 продуктові набори, 2500 буханок хліба, 1810 кілограмів овочів, 165 овочевих наборів, 1000 літрів питної води, 550 порцій готових обідів, 954 наборів насіння, 144 пачки корму для тварин. Також людям передали 18 ремонтних наборів, 23 OSB-листи, 5 одиниць брезенту, 10 рейок, 40 буржуйок, 1191 гігієнічний набір.

    У Херсон привезли контейнери для збору побутових відходів із Вінниці.В першому вантажі 50 контейнерів. Загалом Вінницька ОВА закупила для нашого міста сотню таких баків – тож друга частина гуманітарного вантажу надійде у Херсон найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора