A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Про унікальну магістерську програму – “Державне управління у сфері містобудівної діяльності” зі спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування”

Дата: 26.05.2023 14:57
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

Необхідність вирішення у сьогоднішніх воєнно-політичних умовах комплексу нагальних проблем щодо відновлення інфраструктури, об’єктів цивільного та промислового будівництва населених пунктів України значно актуалізує потребу у кваліфікованих керівниках та службовцях, компетентних у питаннях державного управління, публічного адміністрування, просторового планування та забудови територій.

Київський національний університет будівництва та архітектури (далі – Університет) вважає за необхідне поінформувати Вас про можливість вступу у 2023 р. на  унікальну освітньо-професійну програму “Державне управління у сфері містобудівної діяльності” за спеціальністю 281 “Публічне управління та адміністрування” другого (магістерського) рівня вищої освіти, що не має аналогів в Україні. Детальнішу інформацію щодо цієї освітньої програми можна отримати у презентації за посиланням: https://cutt.ly/i4UaEbP


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора