Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

Дата: 28.06.2023 10:38
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Довгий шлях пройшла Україна, аби повернути та відродити свою державність🇺🇦

Сьогодні ми знову захищаємо своє право бути собою. Українцями. Незалежними. Вільними. Позад нас - століття боротьби. Попереду - вирішальна перемога. А ворог - той самий.

28 червня - день Конституції України. І наша сьогоднішня боротьба додає особливої значущості цьому дню.

На сторінках нашої Конституції - подвиги Богдана Хмельницького і Пилипа Орлика, самовідданість Михайла Грушевського і Володимира Винниченка, століття боротьби нашого народу за право бути українцями.

Для нас Конституція – це про права і свободи, це про гідність, цінності, хребет нації, стійкість та нескореність. Це про саме життя, про людину.

І поки росія хизується своєю «демократичністю», вона так і залишається лише декларативною. З вічним царьком на чолі. Коли наш сусід розповідає про «захист» чиїхось інтересів, в той же момент порушує усі можливі норми та закони. А ми ж - і у статтях Конституції, і у боротьбі керуємося загальнолюдськими надбаннями. І саме народ обирає шлях подальшого розвитку.

Зараз ми, як ніколи, відчуваємо важливість прав та свобод, закріплених у Основному Законі держави. Ми знаємо, як нестерпно втрачати ці цінності. Бачимо, як їх намагаються знищити снаряди окупантів. Але жодна зброя не здатна зруйнувати наші ідеали та переконання. Попри все стоїмо. Йдемо вперед. Бо за нами - правда. Яка завжди перемагає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора