A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Знайомимось з новими форматами на платформі Дія.Освіта

Дата: 07.07.2023 13:41
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

Бажаєте навчатися новому, просуватися в професії або готуватися до її зміни? Тоді вам обов’язково потрібно завітати на безоплатну національну платформу Дія.Освіта!

Тест для вибору професії

Мрієте змінити фах, але не впевнені яку професію обрати? Тоді пройдіть тест з 5 запитань, щоб отримати рекомендовані професії, яким можна навчитися на платформі. А також — вакансії від провідних українських сайтів з пошуку роботи.

Якщо у вас є більше вільного часу, рекомендуємо пройти тест на 94 питання з профорієнтації. Це потужний інструмент для виявлення ваших сильних сторін, інтересів та потенціалу.

Профорієнтаційний тест аналізує ваші вподобання та захоплення, допомагаючи зрозуміти, які професії найкраще підходять саме вам.

Нові освітні серіали

Обрали професію? Тоді лайфхаки від експертів найуспішніших компаній України до ваших послуг! Навчайтеся найзатребуваніших професій — від кондитера до data аналітика, від перукаря до QA-тестувальника.

Це ваш шанс здобути перші найнеобхідніші навички професіоналів, розібратися із тим, як влаштована робота, та зробити перший крок до нової кар’єри.

Реєструйтеся на платформі, створюйте власну траєкторію навчання, обравши навички, що вас цікавлять, та отримуйте рекомендовані серіали. Або створюйте власний серіал з обраних серій. Проходьте освітні курси та отримуйте сертифікати, які можна додати до свого резюме.

                                                               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора