Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Звернення Володимира Зеленського.

Дата: 18.08.2023 08:18
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Кілька предметних зустрічей з урядом. Розширена нарада з Прем'єр-міністром, Міністерством стратегічної промисловості, Міністерством оборони, МЗС та відповідними заступниками керівників Управління. Обговорили Форум оборонної промисловості. Плануємо цю подію на осінь.

Такий масштабний захід відбудеться вперше на державному рівні. Українські та іноземні виробники зброї. Наша сила. Сила наших партнерів. Весь світ, який зацікавлений у тому, щоб міжнародне право і людство мали відповідний арсенал оборони від будь-якого терору... Світ може бути об'єднаний і таким форматом співпраці.

Плануємо, щоб форум був першим рекордом нашої оборонної промисловості. Щоб продемонструвати те, що ми вже вміємо виробляти. Розглянути, що ми можемо додати до наших можливостей, зокрема через створення нових виробничих об'єктів в Україні, через локалізацію з партнерами. І, звичайно, ми маємо дати новий поштовх безпеки всім у світі, хто цінує свою державність і свободу так само, як і ми. Нації мають право на захист. Створюємо арсенал вільного світу разом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора