A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Освітня платформа Prometheus запускає стипендії для навчання на IT-курсах для мешканців прифронтових та звільнених територій

Дата: 05.10.2023 13:43
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

На Prometheus доступні 6 програм, створених у партнерстві з GlobalLogic, Ciklum і найкращими фахівцями галузі, у тому числі з Intellias та EPAM. Саме вони, як ніхто, розуміють, що саме мають вміти нові IT-спеціалісти. 600 охочих отримають можливість безкоштовно приєднатися до цих освітніх програм завдяки стипендіям від USAID!

Курс «Java Beginner»

Вивчіть одну мову програмування – отримайте безліч напрямків для роботи. Опануйте основи Java та за 17 тижнів розпочніть кар’єру в IT з позиції Trainee Java Developer. На вас чекають 22 навчальних модулі, велика кількість практичних завдань, а також корисні кар’єрні поради та курсовий проєкт до портфоліо – усе, що дозволить швидше розпочати кар’єру.

Курс «Frontend. Базовий курс від Ciklum»

Пройдіть шляхом frontend розробника разом із Ciklum – від верстки до готових сайтів і вебдодатків лише за 16 тижнів. Опануйте програмування на JavaScript та навчіться створювати інтерактивні інтерфейси в React на власному курсовому проєкті. Найкращі випускники курсу отримають можливість продовжити кар’єру в компанії Ciklum.

Курс «Тестувальник QA Manual»

Оптимальний старт в ІТ для тих, хто хоче отримати міцну базу знань з тестування програмного забезпечення та пройти свою першу технічну співбесіду. Курс розроблено у партнерстві з GlobalLogic – випускники курсу з найкращими результатами отримають можливість пройти технічну співбесіду разом з експертами компанії.

Курс «Тестувальник QA Auto»

Почніть з Python – найлегшої мови для новачків, опануйте основи теорії тестування і зосередьтеся на QA Auto. І вже через 11 тижнів навчання ви зможете претендувати на позиції Junior/Trainee QA Engineer. Курс розроблено у партнерстві з GlobalLogic – найкращі випускники отримають можливість пройти технічну співбесіду разом з експертами компанії.

Курс «DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив»

Здобудьте базові знання та практичні навички для отримання роботи‎ інженера DevOps. Пройдіть шлях до працевлаштованого ІТ-інженера з високим доходом та кар’єрними перспективами. Опануйте затребувану професію за 10 тижнів разом із Prometheus та GlobalLogic. Курс викладає Денис Васильєв – провідний інженер DevOps з 17-річним досвідом.

Курс «UX/UI Design Basic»

Зрозумійте, чого хоче користувач, навчіться проєктувати зручні диджитал-продукти, додайте перші кейси до портфоліо – зробіть усі необхідні кроки до першої роботи на позиції Trainee/Junior UX Designer лише за 15 тижнів. Курс викладає Lead Experience Designer EPAM, лекторка та авторка UX-курсів з 7-річним досвідом у дизайні Анастасія Малинка.

Кожен слухач програми також отримає доступ до курсів «Англійська для початківців у сфері ІТ» та «Як знайти першу роботу в ІТ».

600 охочих отримають можливість безкоштовно приєднатися до освітніх програм завдяки стипендіям від USAID

На безкоштовне навчання можуть претендувати мешканці та внутрішньо переміщені особи, які на момент подачі заявки мешкають в Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, у тому числі:

· ветерани та ветеранки, а також члени їхніх сімей (батьки, дружина/чоловік, діти);

· українці та українки, що втратили роботу внаслідок війни;

· українці та українки, у яких постраждали домівки чи житло внаслідок російської військової агресії;

· внутрішньо переміщені особи;

· інші вразливі категорії населення.

Ті, хто постраждали від війни, однак не входять до вказаних категорій та проживають на прифронтових чи звільнених територіях, також можуть подати заявку: таких слухачів зарахують за умови наявності вільних місць.

Взяти участь у програмі можуть лише кандидати, що:

  • потребують безкоштовного навчання саме зараз;
  • мають чітку мотивацію вступити на програму;
  • готові докласти максимум зусиль для її проходження.

Щоб подати заявку на стипендіальну програму, потрібно до 7 жовтня включно заповнити анкету, яку ви знайдете на сайті обраного вами курсу.

Обрати курс можна за посиланням

*Активність реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора