A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Жителі Херсонщини, які пережили сексуальне насильство, можуть отримати допомогу Благодійного фонду “СИЛЬНІ”

Дата: 28.10.2023 13:41
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

«Сильні» — благодійний фонд, що надає конфіденційну та безоплатну допомогу людям, які пережили сексуальне насильство після 24 лютого 2022 року. 

У фонді можна отримати психологічну (одноразова консультація або довгострокова терапія), медичну (всі необхідні аналізи, обстеження та лікування у сферах гінекології, стоматології, проктології, хірургії та ін) та юридичну допомогу (звернення до правоохоронних органів та весь подальший правовий супровід).

Якщо людина перебуває на тимчасово окупованих територіях або закордоном, ми надаємо лише психологічну допомогу. Медична та юридична допомога від фонду доступна тим, хто хоче/може приїхати на підконтрольну територію України.

Команда фонду — це спеціалістки різних напрямів, які працюють задля надання якісної допомоги. Кожна з нас керується принципами етичності, конфіденційності та безпеки для усіх, хто до нас звертається: незалежно від статі, віку, релігії, гендеру чи сексуальної орієнтації. А також незалежно від того, хто вчинив сексуальне насилля: цивільна людина чи військова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора