A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Звернення Володимира Зеленського

Дата: 13.11.2023 09:00
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Ми майже пів листопада і маємо бути готові до можливості збільшення кількості ударів безпілотників або ракетних ударів по нашій інфраструктурі.

Росія готується до зими. А в Україні вся наша увага має бути зосереджена на обороні, на реакції терористам, на все, що може зробити Україна, щоб нашим людям було легше пережити цю зиму і збільшити можливості наших військ.

Дякую всім нашим партнерам, які допомогли Україні з протиповітряною обороною. Це різні країни. Не можемо зараз говорити відверто про все, але український небесний щит вже потужніший порівняно з минулим роком. Має більші можливості, але, на жаль, поки не повністю захищає всю територію. А ми працюємо над тим, щоб зробити це ще краще. Кожна країна, кожен лідер, який допомагає нам зміцнювати нашу протиповітряну оборону, допомагає захистити життя.

І я закликаю всіх українців, всіх тих, чий голос чутно у світі, наших журналістів, всіх, хто підтримує Україну у світі, допомогти зміцнити оборону. На допомогу! Ми здатні долати найскладніші виклики. Але тільки разом, в єдності, коли ми піклуємося один про одного і коли мільйони людей допомагають своїм захисникам і своїй країні. Необхідно бути єдиними та вдячними.

Слава нашому народу - народу України!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора