Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

«Запали свічку пам'яті — поділись теплом з захисником». УІНП випустив ролик до 90-х роковин Голодомору 1932-33 років

Дата: 24.11.2023 14:27
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

До Дня пам’яті жертв Голодомору Український інститут національної пам’яті ініціює акцію «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну». Закликаємо вас зігріти своїм теплом і підтримати тих, хто зараз протистоїть ворогу на передовій. Задонатити знайомим волонтерам на такі необхідні зараз бійцям необхідну амуніцію, техніку та інвентар. Розшукати адресу найближчих волонтерських центрів і допомогти з плетінням маскувальних сіток чи виготовленням окопних свічок. Передати з волонтерами дитячі листи і малюнки, сувеніри-обереги, смаколики і нашу віру в них. Нехай наша пам’ять стане дієвою.

Символом акції стала окопна свічка, адже живий вогонь - це символ пам'яті, це тепло, це надія. Надія на те, що нам вистачить сил вистояти та перемогти. Бо ми – народ-воїн. День пам’яті жертв Голодомору. Запали свічку пам'яті за вбитими голодом. Передай тепло, стань поряд із тим, хто нині бореться, аби більше цього ніколи не сталось.

Висловлюємо вдячність у сприянні зніманню відео командуванню бригади швидкого реагування Національної гвардії України «Рубіж» та бійцям 8-ї роти батальйону «Свобода». Режисерка – Діана Горда. У ролику знялася Віра Горда та бійці 8-ї роти батальйону «Свобода» бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж».

За матеріалами Українського Інституту національної пам'яті  https://uinp.gov.ua/pres-centr/novyny/zapaly-svichku-pamyati-podilys-teplom-z-zahysnykom-uinp-vypustyv-rolyk-do-90-h-rokovyn-golodomoru-1932-33-rokiv1 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора