A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Розширення ЄС Україна

Дата: 19.12.2023 14:33
Кількість переглядів: 24

Фото без опису


EU NEIGHBOURS east підготував спеціальну сторінку про розширення Євросоюзу, яка пояснює процес вступу країн до ЄС. Її запуск збігається із засіданням Європейської ради 14-15 грудня, на якій лідери країн-членів ЄС обговорять політику розширення, включаючи наступні кроки для України, Республіки Молдова та Грузії,

Сторінка «Розширення ЄС для України» містить інформацію про пакет розширення 2023 року, в межах якого Єврокомісія рекомендувала почати переговори про вступ з Україною та Молдовою й надати статус кандидата Грузії за умови виконання певних кроків, а також процес розширення і прогрес країн.

Контент доступний азербайджанськоюбілоруськоювірменськоюгрузинськоюрумунськоюросійською та українською мовами.

Сторінка містить довідкову інформацію, ключові факти та пояснення, а також вичерпні посилання на оригінальні звіти Європейської комісії й додаткові ресурси щодо процесу розширення й відносин ЄС з Україною, Грузією та Молдовою.

Станом на сьогодні Європейський Союз налічує 27 держав-членів.Кожна європейська країна, яка прагне приєднатися, повинна бути готовою узгодити свої політики й законодавство з вимогами ЄС. Під час проведення переговорів визначаються конкретні умови для вступу до Євросоюзу.

Європейська комісія щороку ухвалює пакет розширення – стратегічний документ про політику розширення і звіти щодо прогресу, досягнутого країнами-кандидатами й потенційними кандидатами.

У пакеті розширення 2023 року Єврокомісія рекомендувала розпочати переговори про вступ з Україною та Молдовою, а також надати статус кандидата Грузії за умови виконання певних кроків.

Про пакет розширенняпроцес вступу і прогрес України Ви можете більш детально прочитати за посиланням http://euneighbourseast.eu/uk/enlargement/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора