Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Онлайн-зустрічі для прийомних батьків — новий проєкт Фонду Ріната Ахметова

Дата: 05.02.2024 13:16
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Новий формат практичних та корисних зустрічей з фахівцями, який стане у нагоді батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу, усиновителям, опікунам, прийомним батькам, розпочинає Фонд Ріната Ахметова.

«Теплі зустрічі» — це не просто подія, це онлайн-простір для підтримки, обговорення важливих питань, отримання цінних знань та навичок, проведення практичних вправ для відновлення ресурсів. Захід проводитиме Наталія Басараб, експертка Фонду, вихователька ДБСТ, тренерка Київського міського центру соціальних служб.

Перша зустріч відбудеться у п’ятницю, 9 лютого, з 14:00 до 15:00, онлайн на платформі Teams — це повністю безкоштовно та зручно, адже підключитися можна з будь-якого комфортного місця. Зареєструйтеся за посиланням https://forms.gle/zRWjAceu1DxaYd4x9

Під час заходу допоможуть учасникам спланувати рік, поставити цілі, розкажуть, як шукати ресурси для відновлення сил.

Фонд Ріната Ахметова з 2008 року допомагає батькам, які прагнуть прийняти дитину у сім'ю або вже це зробили. Слідкуйте за оновленнями програми «Рінат Ахметов — Дітям. Сирітству — ні!», завдяки якій понад 10 тисяч дітей знайшли нові родини.

Більше https://akhmetovfoundation.org/s/197e64

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора