A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Звернення Володимира Зеленського

Дата: 29.02.2024 09:11
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

    В межах Саміту «Україна – Південно-Східна Європа» провів низку двосторонніх зустрічей. Зміст усіх переговорів цілком прагматичний. Разом можемо дати нашим народам більше безпеки, більше робочих місць, більше економічного зростання.

🇭🇷 З Премʼєр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем домовилися сприяти укладенню угод між Україною та хорватськими приватними компаніями в галузі розмінування, рятувального обладнання та виробництва БпЛА.

🇲🇪 Дякую Президенту Чорногорії Якову Мілатовичу за підтримку Вільнюської декларації «Групи семи» та Української формули миру. Під час зустрічі обговорили лікування та реабілітацію українських військових у Чорногорії.

🇲🇰 Під час переговорів із Президентом Північної Македонії Стево Пендаровським говорили про актуальні оборонні потреби України. З Прем’єр-міністром Північної Македонії Талатом Джафері підписали Спільну декларацію щодо євроатлантичної інтеграції України.

🇲🇩 З Президенткою Молдови Маєю Санду обговорили останні події у Придністровському регіоні Молдови та зусилля Росії щодо дестабілізації ситуації в регіоні. Окрему увагу приділили функціонуванню експортних коридорів для транспортування української продукції територією Молдови.

🇷🇸 Участь Сербії в реалізації Української формули миру важлива. Під час зустрічі з Президентом Сербії Александром Вучичем скоординували подальші контакти з метою підтримання Формули миру якнайбільшою кількістю країн.

🇧🇦 З Головою Ради міністрів Боснії та Герцеговини Боряною Крішто обговорили питання оборонної співпраці. Розповів про потреби України в артилерії та засобах ППО. Дякую за готовність взяти участь у першому Глобальному саміті миру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора