A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Запрошуємо участь у конкурсі

Дата: 17.03.2024 15:19
Кількість переглядів: 50

Фото без опису   

   За ініціативи Херсонської обласної військової адміністрації розпочалося проведення регіонального художнього конкурсу на визначення кращого ескізного проєкту в’їзного знаку в Херсонську область Конкурс проводиться з
метою пошуку кращого концептуального ескізного проєкту в’їзного знаку в Херсонську область на межі Миколаївської та Херсонської областей (с. Посад- Покровське).

    До участі у Конкурсі запрошуються фахівці, авторські колективи в галузі дизайну, образотворчого мистецтва, архітектури, студенти вищих навчальних закладів області, які здобувають освіту в галузі дизайну, образотворчого
мистецтва, архітектури.

 Умови проведення Конкурсу

1. Замовником Конкурсу є Херсонська обласна державна (військова) адміністрація.
2. Конкурс проводиться з метою пошуку кращого концептуального ескізного проекту в’їзного знака в Херсонську область на межі Миколаївської та Херсонської областей (с. Посад-Покровське).
3. До участі у Конкурсі запрошуються фахівці, авторські колективи в галузі дизайну, образотворчого мистецтва, архітектури, студенти вищих навчальних закладів області, які здобувають освіту в галузі дизайну, образотворчого мистецтва, архітектури (далі - Учасники).
4. Конкурс проводиться без обмеження кількості його Учасників.
5. Учасниками Конкурсу не можуть бути члени журі, секретар Конкурсу, їхні близькі родичі, а також особи, які безпосередньо пов’язані з членами журі, виконанням трудових обов’язків.

6. Конкурс проводиться з 14 березня по 31 травня 2024 року.
7. Для участі в Конкурсі Учасники подають з 14 березня по ЗО квітня 2024 року включно конкурсні роботи до Департаменту реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації на електронну адресу:
k.herson-kultura@ukr.net з приміткою «Конкурс проекту в’їзного знака».
8. Конкурсна робота має містити: письмове обґрунтування щодо змісту концептуальної ідеї в’їзного знака в Херсонську область (концептуальна пропозиція) - до трьох сторінок друкованого тексту формату А4 з використанням гарнітури шрифту Times New Roman, 14 кегль, одиничний інтервал; графічний файл зображення проекту в’їзного знака в Херсонську область не менше 500x500 пікселів, розміром не більше 300 КБ в електронному вигляді
(формат png, jpg) у кольоровому та чорно-білому варіантах.
За бажанням Учасники можуть додати до конкурсної роботи інші матеріали (історичні, архівні фотоматеріали, макет та інші), якщо вони необхідні для найбільш повного розкриття загальної ідеї в’їзного знака.
9. При підготовці проекту в’їзного знака в Херсонську область рекомендовано врахувати необхідність: відображення відповідними просторовими, технологічними, пластичними, художніми засобами історичного і духовного надбання та характерних особливостей області; можливість облаштування громадського простору на території біля в’їзного знака;
можливість виконання конструктивних елементів в’їзного знака із сучасних, довговічних якісних матеріалів (металевих конструкцій, алюмінієвих панелей, пластику тощо).
10. До конкурсної роботи додається анкета Учасника за формою, наведеною у додатку.
11. Під час проведення Конкурсу використання та обробка персональних даних Учасників здійснюються відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора