A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Херсонська обласна військова адміністрація запрошує долучитись до проєкту «Вишивана Херсонщина».

Дата: 17.04.2024 16:31
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

     До Дня вишиванки Херсонська обласна військова адміністрація розпочала проєкт «Вишивана Херсонщина». Він передбачає збір патріотичних виробів рукоділля та подальшу передачу їх військовослужбовцям, які боронять Україну. 

     Долучитись до цього проєкту запрошуються усі майстри, аби вишити нитками чи бісером серветку, або панно, або картину із зображенням таких символів, як Герб і Прапор України, калину, різноманітні українські орнаменти, надписи зі слів «Україна», «ЗСУ», назви рідного населеного пункту із зображенням відомої у ньому споруди. Це також можуть бути браслети з бісеру чи вишивки та інші вироби ручної роботи, які підкреслюють нашу українську національну ідентичність.

      Витвори мистецтва  разом з інформацією про автора потрібно надсилати 10 травня 2024 року необхідно передати до Департаменту реалізації гуманітарної політки облдержадміністрації особисто, або надіслати до відділення № 19 «Нової пошти», м. Херсон з оплатою за рахунок отримувача (Ірина Нітчук тел. 098 047 00 89).

     Після завершення збору відбудеться виставка отриманих робіт, а всі вироби передаватимуть захисникам і захисницям, які на передовій боронять Херсонщину. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора