Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

ОГОЛОШЕННЯ про формування складу координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Дата: 27.05.2024 11:06
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування», Асканія-Нова селищна рада Каховського району Херсонської області  формує склад Координаційної ради  з питань утвердження української національної та громадської ідентичності (далі – координаційна рада).

Координаційна рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності суб’єктів відносин  у зазначеній сфері на території громади.

Персональний склад координаційної ради формується за пропозиціями підприємств, установ, організацій, інститутів громадянського суспільства.

До складу координаційної ради може бути делеговано не більш як по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства, у тому числі громадського об’єднання ветеранів війни та місцевих медіа.

Строк повноважень складу координаційної ради становить два роки.

Члени координаційної ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Листи із пропозиціями щодо кандидатур  до складу координаційної ради із зазначенням ПІБ, посади, контактного номера телефону, електронної адреси Ви можете подати в електронній формі на електронну адресу: ask.nova.va@gmail.com до 10 червня 2024 року включно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора