Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Дорогі діти! Шановні батьки!

Дата: 01.06.2024 11:05
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Всі ми родом із дитинства і про це нам щороку нагадує чудове свято радості й надії – Міжнародний день захисту дітей, яке ми відзначаємо 1 червня.

 

Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один із найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Особливо зараз, коли ми спільними зусиллями у кривавій війні із жорстоким загарбником намагаємося вибороти щасливе й мирне майбутнє для наших дітей.

Ви, любі діти, майбутнє нашої країни. І в турботі про вас, у створенні умов для вашого гармонійного розвитку ми бачимо завдання не тільки родини, але й суспільства і держави. Для нас дуже важливо, щоб ви росли здоровими, щоб ваше дитинство було радісним, щасливим і мирним!

Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.

Дорогі діти!

Бажаємо вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Бажаємо вам, дорогі хлопчики та дівчатка, Вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

 

Зі святом!

 

З повагою,

Служба у справах дітей виконавчого комітету

Асканія-Нової селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора