Асканія-Нова селищна військова адміністрація

Херсонська область, Каховський район

Тренінг з питань попередження та протидії гендерно зумовленому насильству.

Дата: 18.10.2024 14:52
Кількість переглядів: 18

Фото без опису

       В жовтні фахівчиня відділу з питань соціального захисту населеня Асканія-Нова селищної ради Домашова Наталя взяла  участь  у триденному тренінгу організованому Вищою школою  публічного управління разом НАЦІОНАЛЬНИМ ТРЕНІНГОВИМ ЦЕНТРОМ з питань попередження та протидії гендерно зумовленому насильству.

      В цьому заході приймали участь спеціалісти та їх керівники  з окупованих теріторій Херсонської області а саме фахівці Скадовського, Каховського та Херсонського районів. Протягом трьох днів навчання, спеціалістам пощастило отримати дуже багато корисної інформції та цінних інструментів які неодмінно зроблять їх роботу якіснішою та ефіктивнішою.

Цей проєкт не тільки підвищів рівень знань фахівців, він допоміг спеціалістам стати ближчіми один до одного а це запорука кращому та ефіктивнішому обміну  цінного та дуже корисного опиту в роботі з постраждалими людьми від гендерно зумовленого та домашнього насильства. Щільна співпраця, допомога та підтримка між фахівцями з різних районів області допоможе набагато швидше та ефективніше реагувати, виявляти та вирішувати нагальні проблеми населення.

Ми висловлюємо велику подяку організаторам та тренерам за чудово організований захід та не забутні позитивні враження!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора