A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

НАМ ВСЬОГО РІК...

Дата: 07.10.2017 22:05
Кількість переглядів: 720

Чи можна збудувати за рік, те що руйнували протягом багатьох років?

Мабуть важко! Та і навіть не можливо.
Але закласти фундамент майбутнього реально!

Тож, що ми, як ГРОМАДА святкували 30 вересня? Мабуть у кожного свої відчуття! Але з упевненістю скажу, що фундамент закладений. З самого початку створення нашої громади ми вступили в програму DOBRE.  Погано це чи добре? На мою думку, добре! Бо одним із напрямків діяльності експертів та партнерів програми є консолідація, єднання жителів громади; пробудження мешканців до активності! Бо саме це є запорукою успіху ГРОМАДИ.

Розробили Стратегію громади - бачення того, яка вона буде через сім років. Разом з тим негласно оголосили популяризацію здорового способу життя: відкриваємо спортивні секції, сприяємо розвитку спорту в громаді, будуємо футбольні поля, встановлюємо дитячі майданчики. Ще один важливий напрям роботи - енергоефективність (перехід на опалення твердопаливними котлами). Сильні морози, а наші дітки у теплі. Інфраструктура - важлива частина нашого фундаменту для розвитку, тому ремонтуємо дороги, закуповуємо спецтехніку, робимо ремонт в амбулаторії та у пункті швидкої допомоги, освітлюємо вулиці та ще довго можна перелічувати.

Ось, на такі роздуми підштовхнуло мене наше спільне свято!

А щодо самого ДНЯ ГРОМАДИ.

Відчуття свята з'явилось з самого ранку. Світило сонце, збирались діти та дорослі на 2-х кілометровий забіг. Пакувались подарунки для переможців, як у забігу так і у Спартакіаді, яка проходила на території опорного закладу НВК Асканія-Нова-гімназія. А далі відкриття нашого чудового футбольного стадіону "Асканія-Арена" за участі посла Канади в Україні Романа Ващука, заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Дмитра Бутрія, начальника відділу спорту Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Семченка, голови Чаплинської районної державної адміністрації Олександра Бурейка та інших. Після привітання голови селищної ради Свінціцького Віталія Каземировича та урочистого перерізання стрічки, танцювальний ансамбль "Альтаїр" порадував чисельних глядачів  яскравим виступом. Під час урочистостей була озвучена подяка за спонсорську допомогу на будівництво стадіону підприємцям:Х.Чахалову, Ю.Долбілову, О.Проваренку, В.Гриценку, Н.Лопушанській, В.Вербицькому, В.Свінціцькій, В.Штаньку, А.Акопяну, С.Курганському, Є.Мельнику, В.Михайлову, О.Грабовецькому, Н.Тяпкі, В.Чумаченко, М.Халілову, Г.Кравченко, Р.Мустафаєву, В.Вальку, О.Остапенку, І.Скримінському, В.Оліщуку, А.Лагоді, магазину «Господар» та усім підприємцям ринку сувенірів. І розпочався футбольний матч. Роздавались безкоштовно: юшка та плов. А надвечір безкоштовна лотерея - всі додому пішли з подарунками. В цей час на площі вже розпочався концерт на якому виступили найталановитіші співаки та танцюристи нашої громади. І на завершення порадували своєю творчістю вихідці з Асканії-Нова, а нині професійні артисти-співаки Ружена Рубльова та Євген Гамаюнов. Глядачі були у захваті від дійства!

Сподіваємось, що новий рік ще більше згуртує нашу громаду, а розвиток буде ще стрімкішим!

Фото з веб-сторінки газети "Голос Таврії"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора