A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

ОГОЛОШЕННЯ

З 2 травня вступають у дію нові рахунки для сплати ЄСВ!

З 2 травня 2019 року вступають у дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України, для сплати коштів єдиного внеску та фінансових санкцій у зв’язку з проведенням реорганізації територіальних органів ДФС.

09:52:50 03.05.2019

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЮТЬ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ

Збройні Сили України запрошують на військову службу за контрактом На військову службу за контрактом  приймаються громадяни у віці від 18 до 60 років, які визнані придатними за станом здоров’я, мають відповідну фізичну підготовку, пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби, не мали судимості, з вищою, професійно-технічною або повною загальною середньою освітою. Кандидати на службу мають можливість укласти контракт на наступні терміни: ? на 6 місяців?—?для осіб, звільнених з військової служби з березня 2014 року (з початку особливого періоду) по теперішній час, а також для військовослужбовців строкової військової служби та військовослужбовців за призовом під час мобілізації, які відслужили не менше 11 місяців; ? на 3 роки?—?для рядового складу; ? від 3 до 5 років?—?для сержантського та старшинського складу; ? від 2 до 5 років?—?для офіцерського складу; ? на особливий період. Військовослужбовці Збройних Сил України отримують гідне грошове забезпечення. У 2019 році заробітна плата зросла  на 30% у  порівнянні з минулим роком. Контрактники рядового складу отримують сьогодні від 10400 гривень, сержанти – від 13000 грн., офіцери – від 15000 грн. На час виконання  бойових завдань у зоні ООС військові отримують додаткове грошове забезпечення: перша лінія оборони – 10000 грн.,  друга і третя – 4000 грн. Крім того, громадяни, які вперше укладають контакт із ЗСУ мають переваги. Так, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №704 від 30.08.2017 передбачено виплату одноразової грошової допомоги після укладення першого контракту: ? особам рядового складу — 8 прожиткових мінімумів; ? особам сержантського складу — 9 прожиткових мінімумів; ? особам офіцерського складу — 10 прожиткових мінімумів. Бажаючим укласти контракт та проходити військову службу у Збройних Силах України звертатися для співбесіди і подальшого оформлення документів у Чаплинський  районний військовий комісаріат за адресою: смт. Чаплинка, вул. Спартака, 12, тел. 05538-21858, 0953649482

11:08:27 01.04.2019

Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області повідомляє: ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ - ОДЕРЖУВАЧІВ СУБСИДІЙ!

Головне управління Пенсійного фонду України в Херсонській області повідомляє: ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ - ОДЕРЖУВАЧІВ СУБСИДІЙ! З 1 березня 2019 року запроваджується надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг у готівковій формі, тобто субсидія виплачуватиметься грошима безпосередньо громадянам. Цей механізм застосовується до одержувачів, яким субсидія призначена на поточний опалювальний період, починаючи з жовтня-грудня 2018 р. Пенсійний фонд України активно працює над виконанням завдань, пов’язаних із виплатою монетизованих житлових субсидій. Субсидія внаслідок змін, пов’язаних з монетизацією, стане соціальною виплатою. З 01 березня 2019 року період її виплати синхронізується з періодом виплати пенсій і громадяни будуть отримувати ці кошти одночасно з пенсією згідно встановленого графіку виплати. Тобто ті громадяни, які є пенсіонерами, отримуватимуть субсидію разом з пенсією через свої пенсійні рахунки в установах уповноважених банків або через оператора поштового зв’язку АТ “Укрпошта” одночасно з пенсією з 4 по 25 число кожного місяця. Особливу увагу звертаємо на те, що виплата субсидії у готівковій формі буде прив’язана до того регіону, де людина отримує свої пенсійні виплати. Тобто, якщо ця людина зареєстрована, як одержувач пенсії в Херсонській області, а субсидію оформлювала й отримувала в іншій області, з 01.03.2019 виплата субсидії у готівковій формі буде відбуватися за місцем реєстрації особи, як одержувача пенсійних виплат.

13:38:21 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора