A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Як ми провели весняні канікули

Як ми провели весняні канікули

Нам дуже пощастило, адже ми були єдиними  із Херсонщини учасниками ХVІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Акорди Хортиці 2017»., який проходив у м.Запоріжжя. Розпочався конкурс-фестиваль концертом, на якому виступали заслужені артисти України та інших країн.

15:36 11.04.2017

Спільними зусиллями

Спільними зусиллями

8 квітня в смт Асканія-Нова відбулось перегорання 10 КВт кабелю одночасно  в двох місцях (у районі  «другого підйому» та біля КНС), що живив мотор для викачування каналізаційних стоків у відстійники. Тож, жителі селища та Біосферний заповідник опинилися під загрозою «потонути в нечистотах». Мешканці вулиці Фальц-Фейна залишилися без електропостачання та одночасно   відбувалось вимушене  відключення водопостачання в селищі.

14:14 11.04.2017

Михайло Сахаров - кращий тренер з боксу

Михайло Сахаров - кращий тренер з боксу

В соціальній мережі  ВК на сторінці "Подслушано в Аскании-Нова" було повідомлено:"Сахарова Михайла Юрійовича визнали найкращим тренером з боксу, що минає. Варто зазначити, що Михайло Сахаров вже багато років викладає бокс в нашому невеликому містечку. Його вихованці неодноразово ставали чемпіонами та призерами чемпіонатів України, міжнародних, всеукраїнських та обласних турнірів. Ця людина відкрила дорогу в життя багатьом дітям. І за це йому хочеться сказати величезне спасибі!  Довгих Вам років життя, міцного здоров'я, і удачі в цій нелегкій справі!

11:28 07.04.2017

Громадська активність - майбутнє громади

Громадська активність - майбутнє громади

Громадська активність, рідше використовується словосполучення громадянська активність — активність людей, направлена на розв'язання громадських (суспільних) проблем під час якої для досягнення мети активісти співпрацюють з іншими людьми. Громадська активність відображає рівень громадянської культури суспільства, та певною мірою визначається ним. В той же час рівень індивідуальної громадської активності визначає рівень розвитку суспільної громадської активності. Це взаємопов’язані явища, де особистість,  проявляючи громадську активність, підвищує її суспільний рівень, що в свою чергу зумовлює прояви громадської активності інших людей. А коли таким громадським активістом є депутат, то це дає надію на підвищення  суспільного рівня розвитку громади. Оскільки депутат не тільки представляє інтереси своїх виборців, а ще з ними співпрацює у своїй діяльності (має вплив на суспільну думку).

13:47 04.04.2017

ПОПРАЦЮВАЛИ НА СЛАВУ

ПОПРАЦЮВАЛИ НА СЛАВУ

31 березня був оголошений суботник у громаді Асканія-Нова. Селищна рада звернулась з пропозицією до керівників установ та до жителів. У кожному селі громади відбулись суботники.

11:56 04.04.2017

Річниця підрозділу Військової частини А-1325

Річниця підрозділу Військової частини А-1325

31 березня відбулось урочисте святкування річниці підрозділу Військової частини А-1325 (32-ий реактивний артилерійський полк (32 РеАП, в/ч А1325) — з'єднання берегових ракетно-артилерійських військ берегової оборони ВМС України) який розташувався в нашому селищі. Підрозділ був створений у грудні 2015 року для підсилення 406-ї окремої берегової артилерійської групи виведеної з Криму після окупації півострова.

10:36 04.04.2017

НА САЙТІ ХЕРСОНСЬКОЇ ОДА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МСП РЕГІОНУ

НА САЙТІ ХЕРСОНСЬКОЇ ОДА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МСП РЕГІОНУ

 Стратегія розвитку малого та середнього підприємництва Херсонської області на період до 2020 року, підготовлена експертами Програми USAID ЛЕВ вже розміщена на сайті Херсонської ОДА [1] для громадського обговорення.  Стратегія є ключовим документом у регіональному пакеті програмних документів для Херсонської області, які були підготовлені Програмою USAID ЛЕВ. У 2016 році експерти Програми презентували два інші документи цього пакету - Профіль МСП та Експортний профіль Херсонської області. Чекаємо на Ваші коментарі та зауваження за адресами:

15:37 30.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора