Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Комунальна техніка на варті безпеки громади

Комунальна техніка на варті безпеки громади

Нарешті довгоочікуваний сніг. Все, нібито, тепер на своїх місцях: зима зі снігом, діти щасливі від можливості погратися на снігу. Щастя та радість для дітей, а для дорослих - випробування. Куплений за кошти інфраструктурної субвенції трактор ще з вечора почав розчищати дороги і вранці продовжує свою роботу. 

08:49 23.01.2018

Молодіжна рада чекає на Вас!

Молодіжна рада чекає на Вас!

22 грудня 2017 року в Асканія-Нова ОТГ був створений дорадчий орган при селищній раді - Молодіжна рада. Тепер її ініціатори та натхненники запрошують молодих, ідейних та амбітних юнаків та дівчат до себе, щоб реалізовувати свої ідеї та робити мрії реальністю. Молодіжна буде розвиватись та діяти оскільки має акт керівників з активною життєвою позицією та підтримку з боку самоврядування. Успіхів Вам!

09:39 19.01.2018

Приємний подарунок на Новий рік від програми "DOBRE"

Приємний подарунок на Новий рік від програми "DOBRE"

Координатор з комунікацій Програми DOBRE в південних регіонах України Анна НІКУЛІНА надіслала нам календарі на 2018 рік. Ці календарі для нас є дуже цінними, бо на титульному колажі фонове фото з Асканії-Нова та в розділі жовтень фото учнів та вчителів ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія. Дуже приємно отримати такі подарунки. Дякуємо Аню! Дякуємо Програмі "DOBRE"!

11:24 16.01.2018

Ми тепер знаємо, як мобілізувати ресурси та людей

Ми тепер знаємо, як мобілізувати ресурси та людей

З 11 по 15 грудня 2017 року від  нашої громади, Кравченко Галина Миколаївна брала участь у навчально-практичному турі з місцевого економічного розвитку «DOBRE LED Action Tour (DOBRE ДІЙ ТУР З МЕР)» до Польщі 9-16 Грудня 2017 року.

22:41 11.01.2018

Нова комунальна техніка вже працює...

Нова комунальна техніка вже працює...

      З метою підвищення якості надання комунальних послуг мешканцям був розроблений та реалізується інфраструктуриний проект «Придбання обслуговуючої техніки для Комунального підприємства «Асканія-Нова»Асканія-Нова селищної ради в об’єднаній територіальній громаді Асканія-Нова селищної ради у Херсонської області» (сміттєвоз,трактор, подрібнювач деревини)". Закуплена техніка та обладнання, яке вже застосовують у своїй роботі працівники КП "Асканія-Нова" Асканія-Нова селищної ради (машина для прочистки каналізаційних труб "Кобра", стиковий зварювальний апарат, причеп тракторний 2ПТС-4, садовий трактор, бур навісний тракторний, гідродинамічна машина, навантажувач ПБМ, щітка МК-2, пилосос садовий).

16:02 05.01.2018

Святкове відкриття новорічної ялинки

Святкове відкриття новорічної ялинки

30 грудня на площі перед селищною радою відбулось святкове відкриття новорічної ялинки. Дід Мороз та Снігуронька грали з дітьми та дорослими, а ведучі розіграли новорічну лотерею. Ближче до п`ятої години вечора, всі разом, запалили ялиночку та всю ілюмінацію на площі. Було весело та креативно!

10:03 02.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора