Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Новини громади

Дата: від до Скинути

СЕМІНАР "ТЕХНІКА ПОШУКУ РОБОТИ"

СЕМІНАР "ТЕХНІКА ПОШУКУ РОБОТИ"

21 серпня 2018 року,у приміщені селищної ради ,у рамках соціального проекту "Шлях до успіху",відбувся семінар "Техніка пошуку роботи".

13:55 27.08.2018

День Державного прапора України в Асканія-Нова

День Державного прапора України в Асканія-Нова

  В ОТГ Асканія-Нова відбулося свято присвячене до Дня Державного прапора України, яку підготували працівники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту ОТГ Асканія-Нова.Підняти Державний прапор України ведучі запросили учасника АТО Котова Олега та найактивнішу дівчинку селища у галузі освіти та культури Шокун Анну.      Танцювальна группа "Альтаїр", під керівництвом Ладарєвої Ганни підготували танці, присвячених цьому святу. Дякуємо діткам, які були участниками святкування, їх батькам, та керівнику группи "Альтаїр" за створенння святкової атмосфери!!!

09:08 26.08.2018

Досвід громад в процессі проведення децентралізації, це загальниї успіх держави

Досвід громад в процессі проведення децентралізації, це загальниї успіх держави

Досвід громад в процессі проведення децентралізації, це загальниї успіх держави. 10.08.2018 року депутатський корпус ОТГ Асканія-Нова та спеціалісти різних професій перебували в Музиківській ОТГ для обміном досвіду в різних направленнях, як по адміністративній так і по практичних навичках. 

09:01 26.08.2018

Суботник в ОТГ Асканія-Нова

Суботник в ОТГ Асканія-Нова

Працівники державних та бюджетних установ ОТГ Асканія-Нова, депутати місцевої влади самоврядування 17.08.2018 року провели під егідою селищної ради в смт. Асканія-Нова та в селищах суботники присвяченні 27-ї річниці дня Незалежності України. Щира подяка мешканцям громади, які приймали участь в суботнку та небайдужі до благоустрою власного населеного пункту!!!

08:56 26.08.2018

ОБМІН УСПІШНИМ ДОСВІДОМ

ОБМІН УСПІШНИМ ДОСВІДОМ

21 серпня 2018 року задля обміну успішним досвідом ОТГ, Програма USIAD/DOBRE організувала  навчальний тур до ОТГ Асканія-Нова ,представників місцевого самоврядування Добропільського району Донецької області,які висловили бажання вивчити досвід успішних об`єднаних територіальних громад.Програма візиту передбачала робочі зустрічі з головою та представниками виконкому,місцевими депутатами,апаратом селищної ради,відділом освіти та культури.які ділилися досвідом створення та розвитку ОТГ.Також відвідали,найбільш важливі об`єкти на території об`єднаної громади.

11:13 23.08.2018

Бачу, Можу, Допоможу!!!

Бачу, Можу, Допоможу!!!

21.08.2018 року в смт. Асканія-Нова представники громади ОТГ Асканія-Нова зустрічали участників Всеукраїнського велопробігу "Бачу, Можу, Допоможу" за участю незрячих людей. Даних участників велопробігу у кількості двадцяти семи осіб, було прийнято адміністрацією селищної ради "Асканія-Нова" та громадськими активістами. Їм було запропоновано зупинитися та відпочити на території ОТГ Асканія-Нова. Члени громади ОТГ Асканія-Нова до Всеукраїнської акції велопробігу "Бачу, Можу, Допоможу" віднеслись з розумінням.

18:37 22.08.2018

БЛАРОУСТРІЙ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ

БЛАРОУСТРІЙ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ

Благоустрій прилеглої теріторії. ОЗ Асканія-Нова-гімназія для селища - соціально-культурний центр. Вона повинна як «храм знань» притягувати і дітей і дорослих. Перше враження від перебування в гімназії може стати покликом до бажання навчатися в ній. В гімназії все повинно бути принизано прагненням до прекрасного, а школярі повинні навчатися відчувати,розуміти, цінувати, і найголовніше творити красу. Благоустроєна територія позитивно впливає на виховання та навчання дітей.. Ось чому благоустрій пришкільної території має не тільки естетичне, а й освітнє значення. «Візитною карткою» гімназії повино бути подвір'я, яке має бути чистим і гарним. Саме тому вирішення даного питання почати з оформлення пришкільної території, а саме реконструкція площі біля головного входу для проводження урочистостей.

08:37 16.08.2018

МИСТЕЦТВО ТАНЦЮ-ЦЕ КРАСА І СИЛА

МИСТЕЦТВО ТАНЦЮ-ЦЕ КРАСА І СИЛА

Мистецтво танцю – це краса і сила. Спортивні танці – це сучасний вид ДЮСШа, діяльність якого спрямована на розвиток талантів та здібностей дітей. Для реалізації цього завдання необхідна зала. Для повноцінного функціонування актової зали зараз проводяться ремонтні роботи, а саме: відремонтуються стіни, стеля, підлога, водопостачання та інше. Адже незабаром до зали прийдуть малюки, у якій проводяться заняття хореографічного гуртка «Альтаїр».

08:34 16.08.2018

ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ

ПІДГОТОВКА ДО ЗИМИ

Підготовка до зими. Незабаром настане осінньо-зимовий період 2018-2019 років, тому Асканійський дитячий ясла-садок загального розвитку заздалегідь розпочав підготовку. Адже опалювати газом і за відносно теплої зими освітні заклади дороге задоволення.

08:28 16.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора